„Ajuta-ne Doamne să-Ti temeluim Casa spre slava Ta si spre mântuirea noastră si a urmasilor nostri!” 

Orice biserică zidită este un locaș sfânt, "o poartă a Cerului" (Fac. 28:17) și o Casă a Domnului, care deși se făurește cu jertfe materiale, este în primul rând o opera a credinței. O astfel de lucrare a credinței dorim sa înfaptuim și noi, cu ajutorul lui Dumnezeu, aici în New Jersey așa cum au reușit să realizeze frații noștri ortodocși români în multe comunități din America de Nord.

Loc al întâlnirii omului cu Dumnezeu și spațiu al comuniunii dintre oameni, fiecare biserică ortodoxă ne împărtășește harul jertfei de pe Cruce a Mântuitorului Hristos și ne amintește de jertfelnicia tuturor celor care având credință vie au contribuit, fiecare după putere, la construirea ei. Astfel, o biserică se zidește mai ales prin dragostea și osteneala credincioșilor, ale căror nume vor ramâne veșnic legate de acel sfânt lăcaș.

Dumnezeu să primească jertfa celor care doresc să devină ctitori ai Bisericii „Izvorul Tămăduirii” din New Jersey, închinate Maicii Domnului!

 

Persoanele care doresc să facă donații pentru susținerea activităților lunare o pot face prin check sau prin Paypal la această adresă cu mențiunea „donation”.

Check-urile se scriu pe numele:

The Life-Giving Fountain Romanian Orthodox Church, cu mențiunea „donation” și se trimit prin poștă la adresa:

132 Califon Rd, Long Valley, NJ 07853

De asemenea, donații se pot face în contul Bisericii deschis la Bank of America.

The Life-Giving Fountain Romanian Orthodox Church
 
Address: 132 Califon Rd. Long Valley, NJ, 07853
E-mail: info@izvorultamaduirii.org
Phone: 

© 2017 by Biserica Ortodoxa Romana Izvorul Tamaduirii 

  • Like Us on Facebook
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon