top of page

„Ajuta-ne Doamne să-Ti temeluim Casa spre slava Ta si spre mântuirea noastră si a urmasilor nostri!” 

DONATII

DONATII PAYPAL

Ajutati Biserica cu o donatie prin PayPal.

AMAZON

Ajutati Biserica cumpărând de la
Amazon prin website-ul nostru

CUM DEVIN MEMBRU

Primul semn al membriei noastre este participarea la Sfânta Liturghie şi Trupul şi Sângele lui Hristos. 
Încă de la începutul Creştinismului, membrii Trupului lui Hristos se adunau în fiecare duminică să participe la Sfânta Liturghie. 

AVEM NEVOIE DE SPRIJINUL VOSTRU

Orice biserică zidită este un locaș sfânt, "o poartă a Cerului" (Fac. 28:17) și o Casă a Domnului, care deși se făurește cu jertfe materiale, este în primul rând o opera a credinței. O astfel de lucrare a credinței dorim sa înfaptuim și noi, cu ajutorul lui Dumnezeu, aici în New Jersey așa cum au reușit să realizeze frații noștri ortodocși români în multe comunități din America de Nord.

Loc al întâlnirii omului cu Dumnezeu și spațiu al comuniunii dintre oameni, fiecare biserică ortodoxă ne împărtășește harul jertfei de pe Cruce a Mântuitorului Hristos și ne amintește de jertfelnicia tuturor celor care având credință vie au contribuit, fiecare după putere, la construirea ei. Astfel, o biserică se zidește mai ales prin dragostea și osteneala credincioșilor, ale căror nume vor ramâne veșnic legate de acel sfânt lăcaș.

Dumnezeu să primească jertfa celor care doresc să devină ctitori ai Bisericii „Izvorul Tămăduirii” din New Jersey, închinate Maicii Domnului!

Persoanele care doresc să facă donații pentru susținerea activităților lunare o pot face prin check cu mențiunea „donation”.

Check-urile se scriu pe numele:

The Life-Giving Fountain Romanian Orthodox Church, cu mențiunea „donation” și se trimit prin poștă la adresa:

132 Califon Rd, Long Valley, NJ 07853

bottom of page